Stabila 30+ och still going strong, strong and strong.

Vi på Ohlsson & Co består av en tight kärna med nära samarbeten med vår kund och knutna samarbetspartners som vid behov väljs ut inför varje projekt.

Smidiga, ödmjuka och personliga är tre hörnstenar som följt med oss sedan starten 1990. Visionen har alltid varit att med en tight och prestigelös grupp kreatörer vara kundens bästa företagsvän. Det vill säga en samarbetspartner som snabbt och snygg kavlar upp ärmarna och levererar, men som även tycker till och ifrågasätter.

Vi värdesätter långsiktiga relationer och de flesta av våra kunder har vi haft ett samarbete med i många många många år.

Vi ser oss som en helhetsleverantör då vi erbjuder allt från print, socialt och digitalt till foto, film och webbproduktion. När det behövs jobbar vi även med fantastiska samarbetspartners. Vi värdesätter ärlighet och raka rör och förvaltar varje förtroende. Vi jobbar gärna nära våra kunder och odlar fina relationer. Vi har stor passion för det vi gör. Är aldrig omöjliga, alltid tillgängliga. Oftast jätteglada. Nyfikna. Frågvisa. Och alldeles alldeles passionerade för alla våra kunder. Det är tillsammans vi kan förändra saker till det bättre.

Nog om oss, här är lite av det vi gjort för våra kunder.