Volkswagen Group
Sveriges största bilimportör.

Om Volkswagen Group
Volkswagen Group Sverige AB är Sveriges största bilimportör och marknadsför bilar av märkena Volkswagen Personbilar, Audi, SEAT/CUPRA, SKODA, Porsche och Volkswagen Transportbilar.
Vad vi gör
  • Webbutveckling
  • Design
  • Content
  • SEO
  • Foto

verkstadsjobb.se

En av Volkswagen Groups största utmaningar inför framtiden är att hitta personal till sina drygt 150 återförsäljare och servicepartners. Volkswagen Group kom till oss med en önskan om en ny plattform för att attrahera och rekrytera personal. Detta långsiktiga samarbete har fram till idag resulterat i en webbplats, en Facebooksida, mängder av artiklar och över 1000 tillsatta tjänster.

Webbplatsen är själva navet. Här samlas alla lediga tjänster från samtliga återförsäljare och servicepartners. Alla jobb som publiceras på verkstadsjobb.se speglas automatiskt på dess Facebook-sida och inläggen sponsras för att få bättre spridning till målgruppen. På Facebook publicerar vi även kortare intervjuer, filmer och undersökningar.

Vi arbetar löpande med att marknadsföra verkstadsjobb.se genom att producera printannonser, sökordsannonser, digitala annonser, e-postmarknadsföring och kampanjer i sociala medier.

verkstadsjobb.se

verkstadsjobb.se

skadespecialist.se

Informativ och tydlig sajt för Volkswagen Groups koncept Skadespecialist.

Volkswagen Group har ett koncept för sina verkstäder som är specialiserade på plåt- och lackskador: Skadespecialist. Att ”enkelt förstå konceptet Skadespecialist” var utgångspunkten när Volkswagen Group önskade en webbplats. Syftet var att söka information om hur man gör och vart man vänder sig när man råkat ut för en olycka.

Lösningen: Lansera en för besökaren lättanvänd och från ett UX perspektiv bra byggd webbplats. Fokus på information under relevanta undersidor.

skadespecialist.se

skadespecialist.se

Upptäck fler kunder & projekt