Stabila 30+ och still going strong, strong and strong.

Småskalighet är vår styrka. ?

Effektiv organisation i en liten förpackning. Hos oss hjälper vi våra kunder med allt från tryckt, digitalt och socialt; rådgivning och strategi. Vi tar ett stort grepp kring våra kunders existensberättigande helt enkelt. Hos oss ska det vara enkelt, smidigt och effektivt – och vi är aldrig omöjliga.

I ungefär 30 år har vi jobbat enligt filosofin ”effektiv organisation i en liten förpackning”. En tajt kärna som består av ett nära samarbete av oss, vår kund och nära knutna samarbetspartners som vid behov väljs ut inför varje projekt.

Småskalighet är vår styrka. Ohlsson & Co består idag av sex medarbetare med blandad bakgrund, allt från stora internationella nätverksbyråer till lokal nivå. För oss är denna laguppställning den mest optimala då vi tillsammans kompletterar varandra. Våra rötter går djupt och vi vet vilka vi är och vilka vi inte vill vara.

Kunderna är vårt bränsle
och medarbetarna vår framtid.?

Vi älskar det vi gör, vilket är en förutsättning. Och det bästa vi vet är att möta våra kunders förväntningar. Våra kunder är vårt bränsle och då vi jobbar nära våra kunder bidrar de även med mycket inspiration, egna färdigheter och initiativ (stort tack).

Vad är Ohlsson & Co utan sina medarbetare? En pool utan vatten. Bonnie utan Clyde. Martini utan oliv. Ja, ofullständigt, outhärdligt och alldeles, alldeles otänkbart. Våra medarbetare är vår framtid och lika mycket som vi gör allt för våra kunder gör vi (kanske ännu mer) allt för våra medarbetare. Trivs de, trivs vi och förhoppningsvis ser våra kunder goda resultat. Ja, alla blir nöjda helt enkelt.