Reklambyrå. Kommunikationsbyrå. Kundens bästa företagsvän!

Under tre decennier har vi hjälpt kunder med marknadsföring i både tryckt material och digital form. Alltid med kundens mål i fokus. Alltid genom att jobba transparent, agilt och snabbt - ofta med direkt kontakt mellan kund och kreatör.

Vi gillar att designa, skriva, förbättra och förfina. Den röda tråden är du som kund. Vi gillar att göra allt det här för att du som kund ska lyfta din verksamhet och nå din målgrupp på rätt sätt.

Hos oss får ni en kommunikationsbyrå som hjälper er med just det ni önskar hjälp med - och tankar och idéer på allt det där som ni ännu inte vet att ni behöver hjälp med. Spännande, eller hur?

Vi gör mycket. Som att producera tryckt material, skapa engagerande innehåll, förvalta och bygga webbplatser, ta fram nyhetsbrev och mycket, mycket mer. Men vi börjar alltid med att lyssna på dig. Så välkommen att ta del av det Ohlsson & Co gör och hör gärna av dig och berätta vad du önskar hjälp med.

Exempel på vad vi kan

Webbutveckling & design

Fokus på användbarhet, prestanda, säkerhet och konvertering.

Med över 15 års erfarenhet av att utveckla och designa webbplatser så kan vi nog säga att vi klarar av de flesta typer av projekt och tekniker. E-handel, integrationer mot API:er, Headless, React, Next, CI, Tailwind CSS, WordPress, Laravel, GraphQL. Låter det krångligt? Kontakta oss så reder vi ut begreppen.

Exempel på webbplatser
Möller Bil Eskilstuna Cupra Instagram
Sociala medier

Content, kontohantering och annonsering.

Vi hjälper en rad kunder med att uppdatera och producera innehåll till deras sociala medier.

Grafisk Form

Logotyper, förpackningsdesign, årsredovisningar, magasin.

Sen 30 år tillbaka har vi producerat allt du kan tänka dig i form av logotyper, trycksaker, förpackningar, vepor och displays - vi kan och har gjort det mesta.

Grafisk Form
Filmning och redigering

Från kick-offer till reklamfilmer.

Vi tar oss an allt från kick-offer, mässor och intervjuer till produktion av annonser och drönarfilmning. Ja, allt det våra kunder behöver.

Trycksaker

Stripning av bilar, fönsterdekor, utomhusreklam.

Vi har lång erfarenhet av framtagning av design som folieras på exempelvis bilar eller skyltfönster samt riktigt bra kontakter med olika tryckerier. Vi löser allt - från idé till färdig produkt.

Stripning tjänster