Förmedlingstjänst för Volkswagen Group Sveriges återförsäljare.

Volkswagen Group Sverige är Sveriges största bilimportör och generalagent för Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT och Porsche. En av deras största utmaningar inför framtiden är att hitta personal till sina drygt 150 återförsäljare och servicepartners.

Volkswagen Group kom till oss med en önskan om en ny plattform för att attrahera och rekrytera personal. Detta långsiktiga samarbete har fram till idag resulterat i en webbplats, en Facebooksida, mängder av artiklar och över 1 000 tillsatta tjänster.

Webbplatsen är själva navet. Här har samlas alla lediga tjänster från samtliga återförsäljare och servicepartners. Dessutom fyller vi kontinuerligt på med intervjuer, artiklar och filmer. I och med att verkstadsjobb.se sponsrar flera rally och racingteam finns även en egen avdelning om motorsport.

Som underdomäner till verkstadsjobb finns även de märkesspecifika webbplatser volkswagenjobb.se / audijobb.se / skodajobb.se och seatjobb.se. Här visas enbart jobb från respektive varumärke.

Alla jobb som publiceras på verkstadsjobb.se speglas automatiskt på dess Facebook-sida och inläggen sponsras för att få bättre spridning till målgruppen. På Facebook publicerar vi även kortare intervjuer, filmer och undersökningar.

Vi  arbetar löpande med att marknadsföra verkadsjobb.se genom att producerar printannonser, sökordsannonser, digitala annonser, e-postmarknadsföring och kampanjer i sociala medier. Allt arbete mäts och analyseras med hjälp av Google Analytics, Data Studio och Tag Manager.